Başhekimimiz Prof.Dr.Nurettin ÜNAL’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı.

Güncelleme Tarihi: 19/05/2018

Milli mücadelemizin mihenk taşıdır 19 Mayıs 1919. Vatan toprağının topyekün düşman işgaline karşı mücadelesinin adıdır. Ölümden değil vatansız kalmaktan korkan inançlı, şahadetle taçlanan bir mücadelenin adıdır. Geleceğin Türkiye’sini inşa edecek olan münevver gençliğin ikbalidir, omuzlarına konan sorumluluktur. Bunu bilerek toprağa sağlam basmalıdır gençler, şehitlerimizin kanından güç alarak ve onlara saygı duyarak.

Bu duygular ile Milli Mücadeleyi başlatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere dünüyle bugünüyle vatan savunmasında şehit olan gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnet ile anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı  kutluyorum.

Başhekim

Prof.Dr.Nurettin ÜNAL