İKÇÜ Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin ÜNAL'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Güncelleme Tarihi: 11/07/2018

Türk Milleti 15 Temmuz’da ordulaşmış bir ihanet çetesine karşı yüreğindeki imanı ve çıplak elleriyle topyekûn bir mücadele vermiştir. Göğsünü siper ederek demokrasiye sahip çıkmıştır. Böyle aziz bir milletin ferdi olmaktan gurur duyduğumuz bir kahramanlık günü olmuştur 15 Temmuz.

Bu vesileyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükran ile yâd ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Prof. Dr. Nurettin ÜNAL

İKÇÜ Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi