Güncelleme Tarihi: 17/07/2018

696 Sayılı KHK ile sürekli işçi kadrosuna geçen İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi temizlik işleri çalışanları, Ameliyathane Büyük Konferans Salonunda Hastane yönetiminin düzenlediği toplantıya katılmışlardır.

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Nurettin ÜNAL ve İdari Mali Hizmetler Müdürü,Destek Kalite Hizmetler Müdürü ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürünün katıldığı toplantıda çalışanlar isteklerini,çalıştıkları birimler ile ilgili yaşadıklarını Hastane yönetimi ile paylaşmışlardır.

Verimli bir toplantının ardından Hastane Başhekimi Prof.Dr.Nurettin Ünal tüm çalışanlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilemiştir.