Güncelleme Tarihi: 06/08/2018

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde çevre düzenlemeleri kapsamında dekoratif havuz yapıldı.Hastane çalışanlarının istifadesi sunulan dinlenme alanı ve dekoratif havuz hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Nurettin ÜNAL’ın öncülüğünde Destek Kalite Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapıldı.Hastane Başhekimi Prof.Dr.Nurettin Ünal “Hastanemizde çalışanlarımızın dinlenme alanı ile eksikliğin giderilmesi maksadıyla bu çalışmayı gerçekleştirdik, Destek Kalite Hizmetleri Birimi tarafından Ambar bölümünün ön tarafında bulunan yerin değerlendirilerek hastane çalışanlarımız yemek aralarında oturup dinlenebilecekleri bir alana kavuştu emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ dedi.

Resimlerin Devamı için TIKLAYINIZ.