Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Manevi Destek Birimi ile İKÇÜ İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Güncelleme Tarihi: 27/11/2018

İKÇÜ İslami İlimler Fakültesi  Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Mehmet Dirik  fakülte öğrencileri ile Manevi Destek Birimi çalışanları hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dilekleriyle beraber, haftanın tanıtımı ve önemi hakkında bilgiler verip gül hediye etmişlerdir.