Güncelleme Tarihi: 15/12/2017

İKÇÜ  Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyat Konferans salonunda Genel Cerrahi Kliniği tarafından  “Kuşaklar arası eğitim ve algı modellerindeki değişiklikler cerrahi mesleğini etkiliyor mu?” konulu eğitim toplantısı tertip edildi. Toplantı,  Moderatör  İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr Mehmet Hacıyanlı başkanlığında toplandı. Konuşmacı olarak katılan Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi  Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı  Prof. Dr. Dursun Buğra, Kuşaklar arası eğitim ve algı modellerindeki değişikler cerrahi mesleğini etkiliyor mu soruna cevap arayıp meslekteki deneyim ve gözlemlerini katılımcılar ile paylaştı.